Klachten en Geschillen

Klachtenprocedure

Bij ons staat de tevreden klant centraal. Wij doen altijd ons uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het helaas wel eens gebeuren dat u niet tevreden bent over de afhandeling. Graag vernemen wij dit dan van u, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden, en onze service kunnen verbeteren. Naast klachten m.b.t. de dienstverlening, kunt u bij ons ook terecht wanneer u klachten heeft over uw product(en).

Wij zullen binnen 7 dagen inhoudelijk reageren.

U kunt uw ontevredenheid melden middels de onderstaande contactgegevens. 

E-mail

Stuur een e-mail naar: Info@lointswebshop.com.

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 10 - 22:00 uur. Ons telefoonnummer is: +31(0)653846676.Indien de voice-mail aanstaat spreek dan uw boodschap en uw telefoon nummer in wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Adres

Schriftelijk reageren of een afspraak maken kan uiteraard ook.

Loints webshop van Koks Schoenmode
Erpseweg 25
5427PG  Boekel

KvK-nummer: 17066638
Btw-identificatienummer: NL006765129B01

Wij zullen uw klacht binnen 7 werkdagen beantwoorden. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90.600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

koksschoenmode.nl
WA button WA button